Vi produserer smøreolje på egen
fabrikk. Dette gir best mulig
leveringssikkerhet

Vi holder virksomheten din velsmurt

Rask og effektiv tilgang til en av verdens beste smøreoljer – 24 timer i døgnet.

Helt enkelt …

På Uno-X Smøreolje A/S har vi en visjon. Vi vil være det mest effektive og ukompliserte oljeselskapet i Norden.

Texaco smøreolje – blant verdens beste

Vi tilbyr kundene våre Texaco smøreolje som er blant verdens beste. På verdensbasis har vi mange års erfaring med utvikling av høyteknologiske smøremidler til profesjonelle brukere

Tilgjengelig online 24 timer i døgnet

Online løsningene våre gir deg effektiv og ukomplisert nettilgang 24 timer i døgnet. Her kan du bestille produkter, administrere kundeforhold og få en komplett oversikt over leveranser, fakturaer og ordrehistorikk.


Les ‘Velkommen til oss’ her

Bruker du riktig smøremiddel?

Hvis du velger feil smøremiddel kan det gå galt – uansett om du arbeider innen industri, transportsektoren, jordbruk eller fiske. Derfor er rådgiving en av de viktigste oppgavene våre. Vi har ekspertene som kan sørge for at virksomheten unngår ubehagelige problemer.

Eget laboratorium

Som en av de få oljeselskapene i Norden kan Uno-X Smøreolje A/S tilby analyser av smøreoljeprøver i vårt eget laboratorium. Analysene våre gir deg mulighet til å gripe inn tidlig hvis det er tegn på uregelmessigheter. Dermed sørger du for optimalt vedlikehold og optimal driftsøkonomi.

Kvalitets- og miljøsertifisert

Vi er kvalitetssertifisert med ISO 9001 og miljøsertifisert med ISO 14001 som dokumentasjon på at vi hele tiden utfører løpende forbedringer på kvalitets- og miljøområdet.

Vi tilbyr kundene våre Texaco smøreolje som er blant verdens beste.