Panolin – et verdensledende foretak innen høytytende og miljøsertifiserte smøreoljer

Bærekraftige smøremidler

Panolin er et sveitsisk smøreoljeselskap som siden 1949 har utviklet og produsert energieffektive og miljøtilpassede smøremidler av høyeste kvalitet.

Biologisk nedbrytbare

Panolin smøreolje er blant verdens beste når gjelder kombinasjonen kvalitet og biologiske nedbrytbare smøreoljeprodukter. Panolin smøremidler er basert på syntetisk mettede estere og er i dag en av de ledende på verdensbasis innen dette markedet.

Marine/Offshore

Panolin Atlantis er en biologisk nedbrytbar hydraulikkolje -serie som imøtekommer de strengeste miljøkrav innen marine- og offshore industrien. Panolin Atlantis innehar mange marine miljøsertifiseringer som blant annet CEFAS og HOCNF kategori gul

Syntetisk mettet ester

Baseolje basert på 100 % syntetisk mettet ester kombinert med nøye utvalgte additiver sikrer både høy ytelse og et biologisk nedbrytbart produkt. Syntetisk mettet ester er overlegen hva angår stabilitet, ytelse og kvalitet i forhold til  andre bio-oljer på markedet. Panolin sine miljøvennlige produktet  kan derfor benyttes til å erstatte konvensjonelle mineraloljer hvor dette benyttes i dag. Ta kontakt med oss for råd.

Kvalitets- og miljøsertifisert

Panolin er kvalitetssertifisert med ISO 9001 og miljøsertifisert med ISO 14001 som dokumentasjon på at de hele tiden utfører løpende forbedringer på kvalitets- og miljøområdet.

FASS SCHWEDEN

Lube-Unox-Panolin-ATLANTIS-330x175-NO Lube-Unox-Panolin-Greenmarine-330x45-NO